New Page 1

Selamat Datang ke Blog Mama Moden

Related Posts with Thumbnails

20 Januari 2009

Rindunyaaaa.....

Assalamualaikum.....



beginikah geloranya hati, empat hari tak dapat memblog....


Wah! empat hari yang amat mencemaskan...........
empat hari yang amat mencurigakan............
empat hari yang amat sunyi dirasakan............
empat hari yang amat memilukan................
empat hari yang amat mendebarkan..........


Wah! Kenapa ya..........

ermmm internet di rumah saya tak berfungsi dengan baik rupanya.
Setiap hari saya cuba explore tapi setiap kali juga hampa.


Saya teringat semasa saya belum berada dalam dunia blog dulu, saya jadi pelik bila anak2 saya tidak mengerumuni komputer. Saya dapat bermain games sekali sekala, mengedit email2 & sesekali berchating dengan lancarnya tanpa berebut2 dengan anak2 saya ( hehehehe sesekali jer berebut, mama selalunya mengalah dengan anak2 ), bila ditanya rupa2nya internet tak berfungsi.


Anak2 saya rupanya selama ni mengadap komputer hanya kerana internet. Saya pun apalagi seronok ler waktu tu hingga saya kata "bagus ler kalau internet tak berfungsi kalau tak kerja ngadap komputer jer............. ".


Anak2 saya diketuai oleh tata kata mereka "kami main games bila internet tak dapat jer kalau tak memang kami tengok internet".


Tapi hari ni setelah saya ada dunia blog saya sendiri baru saya terasa sepinya bila tak dapat log in blog saya. Baru empat hari tapi rasa rindu sangat.


ALHAMDULILLAH, hari ni baru dapat masuk.



ermmm saya dapat memblog semula......




2 ulasan:

Fadzil Hilmi @ Hagakure_KIra berkata...

salam mama.
apa khabar?
wah!
x sangka..mama pun terasa rindu pada internet bila xde line,ye?
;)
erm..
tahniah!
sbb mama dh jd salah sorg blogger yg aktif!
:D

mama moden berkata...

to fadzil, thanks ya. rajin2kanlah lawati blog mama bila ada kelapangan. selamat study...