New Page 1

Selamat Datang ke Blog Mama Moden

Related Posts with Thumbnails

02 Februari 2010

Wah! Smart Lady....Terima Kasih Sayang...

Assalamualaikum.....


Minggu lepas sewaktu membeli belah barang2 rumah, saya sempat menyinggah ke demo sebuah mesin pengisar. Pandai betul cina tu buat demo. Memang menyerlah.


Kebetulan pula segala macam mesin dirumah saya ni dah tidak berfungsi dengan baik. Mesin pengisar yang saya gunakan sekarang motornya sama usia dengan Angah, anak ke 2 saya. Hanya balangnya saja bertukar ganti... 2 kali dah tukar balang kot!


Niat dihati memang nak ambik, RM399.00. Tapi saya nak guna rm bulan ni. Nak balik ziarah mak abah di kampung cadangnya. Walau saya balik sorang tapi nak juga bawa sepuluh dua. Maka walau ada sedikit rm didalam beg saya, saya diamkan dulu keinginan saya.


Entah camna suami saya tanya " nak ke?".


Saya pun angguk jelah... Suami saya kata " sat nak p ambik duit". Hehehehe, orang mengantuk disorongkan bantal..


Akhirnya...



Terima kasih bang....


9 ulasan:

ijad berkata...

boleh lah kisar lada...

maiyah berkata...

salam mama

ain fathihah berkata...

yeaa nt boleh bt carrot susu lg

Chik Na berkata...

seronok la cik abg belanja blender baru...chik na pun pernah tertarik masa depa buat demo kat jusco hari tuh..tapi blender chik na elok lagi walaupun usianya sama ngan anak sulong chik na

MaMa MoDeN berkata...

salam ta,
selain carot susu macam2 lagi blh buat ngan blender ni.. mudah cara penggunaannya..

kak tih dah mnry ais blended perisa oren & durian belanda...

MaMa MoDeN berkata...

salam chik na,
yer kami pun beli benda baru hanya bila barang lam dah tak berfungi..

sentiasa bjimat cermat sehabis yg boleh...

myfr3ak / Muhamad Hadi berkata...

wahh, bulan ni dapat blender yea mama. Bulan depan mama punya turn la pula yea..hehe

cinta_maya berkata...

salam..kak nak tanya..mana akak beli nie...saya dok mencari menda nie...atau akak ada alamat detail hq dia ke????plz......

cinta_maya berkata...

salam..kak,saya nak tanya mana akak beli smart lady nie??saya dok mencari menda nie.....plz la kak...hope akak dapat membantu saya nie..hehheheh...