New Page 1

Selamat Datang ke Blog Mama Moden

Related Posts with Thumbnails

12 November 2009

Apa Motif? Cari Gambar Tersembunyi.....

Assalamualaikum.....

Mari Cari Gambar Tersembunyi.....

 
Semalam semua akhbar menyiarkan berita tentang warga emas yg menikam isterinya. Dalam masa semua akhbar menyiarkan gambar tanpa di edit, akhbar Utusan Malaysia melakukan sebaliknya. Ada perkara perlu disembunyikan. Sempat lagi nak cover line...hahah. Cuba cari! 

Sila ke bawah untuk melihat dan mencari perbezaan tersebut. Selamat mencuba..

Gambar daripada Utusan Malaysia 


Gambar dari The Star

Gambar dari Berita Harian


Gambar dari Daily Chilli

Gambar dari Harian Metro

Benarkah semua gambar2 ini? Dapatkah mencari gambar yang tersembunyi?

Apapun disambil kita mencari2 gambar tersembunyi diatas, hebat betul cinta pakcik ni pada isterinya. Walaupun masing2 dah tua tapi masih ada rasa cemburu antara satu sama lain. Kerana cemburu sanggup membunuh. Kan cemburu tandanya sayang. Agaknya Pakcik ni kata "dari putih mata biar putih tulang". 

6 ulasan:

sitistrawberry berkata...

salam.. kak, komen lah pasal bai'ah tu.. kita nak baca pendapat akak.. :)

MaMa MoDeN berkata...

salam siti,
akak bukan orang yg arif dah cakap pasal ni, bimbang tersalah cakap..

tapi akak akan cuba postkan catatan ttg ni bagi pendapat akak sendiri...

tungguuuu...

tapi kalau akak kena saman mana2 pihak nanti, siti jadi lawyer akak yer!

Luth Textile berkata...

salam mama..
adess.. ade je makna tuu.. huhu

Pemuda UMNO Permatang Pauh berkata...

Teliti sungguh Mama ya. :)

Pandangan saya tak timbul isu simbol disembunyikan.

Perkara kecil.

Oh, pakcik tu pakai kopiah. :)

MaMa MoDeN berkata...

Salam PUPP,

Hari ni kopiah dipakai smua org..
:)

MaMa MoDeN berkata...

Salam Luth,
makna apa yer... :)