New Page 1

Selamat Datang ke Blog Mama Moden

Related Posts with Thumbnails

24 Januari 2010

MEMANG KURANG AJAR!!!!

Assalamualaikum.....

SEBAGAI ANAK JOHOR, SAYA TURUT SAMA MENGUTUK KEBIADABAN BLOGGERS ADUKATARUNA TENTANG KEMANGKATAN ALMARHUM SULTAN JOHOR. DIHARAP PIHAK2 BERKUASA MENGAMBIL TINDAKAN TEGAS KEPADA BLOGGERS KURANG AJAR INI...


SAYA JUGA TELAH MENGHAPUSKAN LINK BLOG SI KURANG AJAR NI DI BLOG SAYA.


YANG PASTI TIADA MAAF BAGIMU! HUKUMAN SETIMPAL HARUS DIBERI KEPADA ORANG KURANG AJAR MACAMNI!


ALFATIHAH BUAT ALMARHUM....


BELAJAR JADI ORANG!!!!

4 ulasan:

Shifu67 berkata...

dia tu jenis manusia yg "cerdik tak boleh tumpang, bodoh tak boleh diajar"

maiyah berkata...

salam.. mmg geram tul ngan mamat tu.. otak letak katne pun xtau le

sitiasmah berkata...

salam.. kak, cantik nye blog..

kak pekaba? sy pun ada try nak buka blog tu, tp artikel nye dah tak dak.. leh citer skit, dia tulis apa jer?

MaMa MoDeN berkata...

salam cikgu shifu, maiyah & siti,

elok taraf kerakyatan si kurang ajar ni ditarik balik.

biar dia merempat kat tempat lain..

bkn nak memuji raja negeri sendiri tapi mama rasa raja johor ni antara yang memang mesra rakyat...

apa2 hal negatif istana ke tu bkn hak rakyat nak kata kat raja camtu, apatah lagi raja baru je mangkat...

sampai lani klu cakap pasal ni darah mama mendidih, sampai nak ngalir airmata...

siti nak tahu apa sikurang ajar tu cakap p kat link ni http://zoolhelmi.blogspot.com/2010/01/bila-menulis-tidak-menggunakan-akal.html.

tak sanggup mama nak boh apa yg dia tulis dalam blog mama yang cantik ni! hehehe cantik eh, blog mama? tima kaceh cik peguam...