New Page 1

Selamat Datang ke Blog Mama Moden

Related Posts with Thumbnails

26 Jun 2009

Untuk Para Suami.....


Assalamualaikum.....


Jadilah Suami Idaman


2 ulasan:

insan marhaen berkata...

Mak aiii... panjangnya nak jadi suami idaman. Err... bagaimana nak buat link macam 'baca lagi' tu?

MaMa MoDeN berkata...

salam
tak ada smua ciri2 tu pun ada 1,2 dah kira ok.

memberi&menerima kelebihan&kekurangan pasangan masing.

smpurna dimata kita belum tentu smpurna dimata org, begitu juga sbaliknyakan.

camna nak buat yer...
ermm mula2 tulis, pastu hitamkan tulisan tu. pastu klik simbol dsebelah ruang warna kat catatan tu, pastu masukkan URL. kalau nak masukkan post, klik kat tajuk pos tu pastu copy URL post tu. and then tekan ok...

tak tau betul ker cara mama moden bgtau ni.. cuba lah yer boleh atau tau bgtau yer...

salam buat ibu_suri, smoga terus sabar melayan perasaannya. dia tak minta berada dlm keadaan begitu....